Een vakantie met mooie herinneringen, dat wil toch iedereen. Daar voor hebben wij enkele tips en suggesties bij elkaar geplaatst om onze gast goed te informeren.

Wat is er te doen

Op Curaçao is veel te doen. Hier vindt u interessante plekken die bezocht kunnen worden en informatie over het eiland. 

Curaçao Tips

Wat zijn lekkere restaurants op Curaçao, of waar kun je het beste een auto huren. Hier vindt u een aantal tips.

Belangrijke woorden

Wilt u weten wat er wordt gezegd wordt en u een klein beetje verstaanbaar maken. Kijk dan bij de belangrijke woorden en leer ook Papiaments.

Auto huren op Curaçao

Welkom bij Autoverhuur Willemstad

Al meer dan 8 jaar op het eiland Curaçao actief met 6 medewerkers. Autoverhuur Willemstad is onderdeel van Autobedrijf Willemstad die vele klanten op het eiland bedient van onderhoud voor hun voertuigen. Deze service en klantgerichtheid zet zich ook voort naar Autoverhuur Willemstad.


ONZE SERVICE VOOR U

Uw auto geleverd en opgehaald bij uw verblijf·
Wij kunnen u ophalen en terugbrengen vanaf het vliegveld
(niet meer toegestaan om auto’s te droppen bij het vliegveld)

Betrouwbare en goed onderhoud auto’s·
Een eigen service dienst met eigen sleepwagen bij calamiteiten
Geen onverwachte extra kosten

Welkom bij Boric Car Rental Curacao ...…

Boric is een toonaangevend autoverhuurbedrijf als het gaat om klantenservice en aandacht. We hebben een grote variëteit aan de nieuwste voertuigen, van goedkope mini-auto’s tot en met luxe Sport Utility Vehicle-verhuur. Ons real-time online reserveringssysteem voor autohuur geeft u onmiddellijk de beschikbaarheid van het gevraagde voertuig. Kom je naar Curacao voor een vakantie, werk, een bezoek aan familie en / of vrienden of om onze verschillende nationale feestdagen te vieren? Surf dan naar: http://www.boriccar.com/ en ontdek waarom Boric Car Rental Curacao de meest favoriete en goedkoopste Autoverhuur is op het eiland!

Routebeschrijving naar Villa Panseiku